Hírek

2018.01.03
MEGHÍVÓ - SIRHA BUDAPEST 2018 FEB. 7-9. NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA SZAKKIÁLLÍTÁS

Az on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön napi egyszeri ingyenes belépésre jogosult 
a Sirha Budapest 2018 Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra 2018. február 7-9. között.



A Sirha Budapest kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, 
sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, 
valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára.

„A régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás kihagyhatatlan esemény, itt találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, újdonságaival. A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütőipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetőség ad a különféle szektorok képviselőinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek. A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedő szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai előadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig. Nem tagadhatom, hogy elfogult vagyok, a számos program közül hozzám a Bocuse d’Or verseny áll legközelebb, hiszen a legutóbbi Sirha Budapest adott otthont annak a csodálatos versenynek, aminek eredményhirdetésén Európa legjobbjaként a magyar csapat léphetett a dobogó legfelső fokára. Az idei Sirha Budapesten a következő magyar csapat kiválasztása zajlik majd. Hasonló sikereket kívánok nekik is, ahogyan a kiállítás minden látogatójának és kiállítójának!”

Hamvas Zoltán

a Sirha Budapest elnöke
a Magyaro Bocuse d'Or Akadémia elnöke
a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének társelnöke